Snel contact? Bel 0598 468 577

Holland Games

 

Plezier en hilariteit van de bovenste plank!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Gezelligheid, tijd voor elkaar en passende spellen. Dit zijn de ingrediënten van onze Holland Games! Een avond spel en vermaak met een knipoog naar “Ik hou van Holland!”. Wij dagen u uit om mee te doen aan een variatie van oud Hollandse spellen gecombineerd met verschillende quizzen.

 

Denk bijvoorbeeld aan onbalans, trekbiljart en hoefijzer gooien, maar ook de Mama Appelsap quiz, de BN-er quiz en Wie/ Wat ben ik? Geschikt voor zowel kleine als grote groepen en u kunt bij ons kiezen voor de zomerversie (buiten) of de winterversie (binnen), variaties zijn ook mogelijk!

 

Wij stellen het programma samen naar uw wensen. De Holland Games is de perfecte activiteit om te combineren met uw personeelsdag, groepsuitje of familiedag!

Meer Details

Prijs volwassene € 21,50
Groepsgrootte tussen de 10 en 100 Personen
Periode Hele jaar
Duur 2,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.
mensen gezellig aan het dansen in paviljoen van Breeland
Feestavond Paviljoen
E-mail
Wij willen u en uw team van harte bedanken voor de voortreffelijke verzorging van onze feestdag.
Het was boven verwachting en iedereen was vol lof over de invulling van de middag en een pluimpje voor de kok het eten was voortreffelijk!

Vraag een offerte aan!

Holland Games