Snel contact? Bel 0598 468 577

Holland Games

 

Plezier en hilariteit van de bovenste plank!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Gezelligheid, tijd voor elkaar en passende spellen. Dit zijn de ingrediënten van onze Holland Games! Een avond spel en vermaak met een knipoog naar “Ik hou van Holland!”. Wij dagen u uit om mee te doen aan een variatie van oud Hollandse spellen gecombineerd met verschillende quizzen.

 

Denk bijvoorbeeld aan onbalans, trekbiljart en hoefijzer gooien, maar ook de Mama Appelsap quiz, de BN-er quiz en Wie/ Wat ben ik? Geschikt voor zowel kleine als grote groepen en u kunt bij ons kiezen voor de zomerversie (buiten) of de winterversie (binnen), variaties zijn ook mogelijk!

 

Wij stellen het programma samen naar uw wensen. De Holland Games is de perfecte activiteit om te combineren met uw personeelsdag, groepsuitje of familiedag!

Meer Details

Prijs volwassene € 21,50
Groepsgrootte tussen de 10 en 100 Personen
Periode Hele jaar
Duur 2,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie van der Duin
Facebook
Vriendelijk en enthousiast! Mooi kano gebied
Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!

Vraag een offerte aan!

Holland Games