Snel contact? Bel 0598 468 577

Heeft u een vraag?

 

Heeft u hulp of advies nodig bij het reserveren, of heeft u een vraag over beschikbaarheid? Bel ons en wij helpen u graag verder!

 

Bel ons

+ 31 (0) 598 46 85 77

Adres en contactinfo

 

Breeland Recreatie

De Bulten 4

9468 TD Annen (Drenthe)

 

T. +31 (0) 598 46 85 77

E. [email protected]

Bord met welkom op het terras bij Paviljoen Breeland.

Van harte welkom!

 

Wij zijn het gehele jaar geopend voor uw feest, activiteit of een verblijf in één van onze accommodaties. Behalve van oktober tot april, dan zijn wij op de zondag en maandag gesloten voor activiteiten en horeca. Onze accommodaties zijn uiteraard gewoon geopend.

 

Op afspraak kunt u bij ons terecht voor een overleg over uw wensen en een bezichtiging van onze accommodaties. Zonder afspraak langs komen mag natuurlijk ook, maar om te voorkomen dat u een dichte deur treft kunt u het beste even bellen.

 

Over het algemeen zijn wij alle dagen telefonisch bereikbaar van 9:00 – 18:00 uur. (Behalve van okt. tot april). Wordt de telefoon niet aangenomen? Stuur ons dan een e-mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Route

 

In het dorp Annen staan borden die u de weg naar Breeland wijzen. Maakt u gebruik van een navigatie systeem, houd er dan rekening mee dat de navigatie aan het begin van De Bulten veelal aangeeft dat uw eindbestemming is bereikt. Dit is onjuist, pas 1 km verder vindt u aan de rechterkant onze groepsaccommodaties met direct ernaast Paviljoen Breeland. 

 

Parkeren kan achter het Paviljoen op onze ruime parkeerplaats.

 

Onze GPS-coördinaten: 53.055376, 6.758550.