Snel contact? Bel 0598 468 577

Adventure Circuit

 

Uitdagend introductie programma

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Het Adventure Circuit is een introductie programma voor het voortgezet onderwijs en ook erg geschikt voor grote groepen. De groep wordt verdeeld in subgroepen en elke groep loopt samen met een eigen schoolbegeleider langs zes verschillende locaties in de omgeving van Breeland. Op elke locatie staat een instructeur die de groep voor een uitdaging stelt. Bij de verschillende teamopdrachten staat samenwerking centraal. 

 

De teamopdrachten kunnen variëren en ook vooraf besproken worden met de opleiding. Zo kan er goed gekeken worden welke activiteiten het beste bij de groep leerlingen passen. 

 

 

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 22,50
Prijs kind € 22,50
Groepsgrootte minimaal 15 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Mevrouw Alberda
Facebook
Bedankt voor een heerlijke middag steppen. Hartelijk ontvangst en goed geregeld met 1,5 meter afstand.
Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.

Vraag een offerte aan!

Adventure Circuit