Snel contact? Bel 0598 468 577

Bikkeldag

 

Samen bikkelen met je klasgenootjes!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Deze Bikkeldag is speciaal samengesteld als actief en sportief schoolreisje voor het basisonderwijs. Eerst ga je samen met je klasgenoten in kleine groepjes op de step zoeken naar ingegraven letterboxen. Wie vindt alle juiste stempels?

 

Na de pauze ga je samen met je klas bikkelen tijdens Kleintje Survival met een kanotocht en meerdere wateroversteken. Als je op de touwbrug je voeten droog houdt, mag je het in de kano proberen. Om terug te komen bij Breeland moet je nog de tonnendans, de indianenbrug en de slingerpyramide overwinnen. De telefoon kan je achter laten in een grote ton bij onze receptie, maar voor onderweg krijgen jullie ook een waterdicht tonnetje mee voor de waardevolle spullen.

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 25,-
Prijs kind € 25,-
Groepsgrootte minimaal 15 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 2 + 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Hele fijne en gezellige leefruimte met open haard, handige keuken met snelle vaatwasser, grote gaspitten en snel koffiezetapparaat, vriendelijke beheerders!
Veel slaapkamers en beschutte tuin.
Kinderfeestje Expeditie Robinson
E-mail
Job vond het een super feestje.... en de rest ook! Thanx!

Vraag een offerte aan!

Bikkeldag