Snel contact? Bel 0598 468 577

Breeland Survival

 

Op ontdekking in de Drentse natuur!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

De Breeland Survival in Drenthe is een ideaal uitje voor jong en oud! Een uitdaging waarbij u zeker niet bang moet zijn voor natte voeten… Tijdens deze survival zijn er diverse wateroversteken zoals de touwbrug, een vlotoversteek en de slingerpiramide. Het parcours is net iets langer dan onze Kleintje Survival! De kanotocht op de rivier de Hunze is een vast onderdeel van dit avontuur.

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 24,50
Prijs kind € 12,50
Groepsgrootte tussen de 10 en 100 Personen
Periode april t/m oktober
Duur 3 - 3,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Kinderfeestje Expeditie Robinson
E-mail
Job vond het een super feestje.... en de rest ook! Thanx!
Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!

Vraag een offerte aan!

Breeland Survival