Snel contact? Bel 0598 468 577

De 150 punten game

 

Voor elk wat wils activiteiten!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

In dit competitieve en recreatieve spelprogramma worden 12 verschillende “voor elk wat wils” activiteiten aangeboden. Onze instructeurs zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Elk team maakt een plan, wie welke activiteiten gaat uitvoeren. Vooraf is bepaalt hoeveel personen minimaal die activiteit moeten uitvoeren. Voor elke activiteit verdient de groep 15 punten.
Welke groep behaalt als eerste 150 punten? Let op; voor sommige activiteiten verdien je ook nog een onderdeel van een vlag.
Heb je de vlag compleet, hangt deze als eerste boven in de mast en heb je als groep ook 150 punten verzameld dan win je deze expeditie!
Mogelijke onderdelen zijn;
Palenkring, A Loop, Vloer is Lava, Step Letterboxen, Kano en GPS opdracht, Kompasloop, bamboetoren, Boogschieten en puzzels, Vuurproef

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 23,50
Groepsgrootte minimaal 40 Personen
Periode april t/m oktober
Duur 2,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.
Turf, Jenever & Achterdocht
Review via mail
Wij willen jullie nog even bedanken voor de geweldige middag die we bij jullie hebben doorgebracht!
We hebben veel complimenten van de collegae ontvangen, dus helemaal goed.

Vraag een offerte aan!

De 150 punten game