Snel contact? Bel 0598 468 577

Expeditie in ’t Duuster

 

Een uitdagend avondprogramma met variatie en competitie!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

De Expeditie in ’t Duuster vindt plaats, zoals de naam al doet vermoeden, in ’t Duuster (het donker). De Expeditie start, na zonsondergang, bij Breeland Recreatie met een vuurproef. Bij de vuurproef kan de echte vuurstoker zijn kwaliteiten tonen, waarbij medewerking van de teamgenoten om het vuurtje brandend te houden uiteraard niet mag ontbreken. Een brandend vuurtje is het startsein voor vertrek naar een basiskamp. Het basiskamp is vervolgens het begin en eindpunt van verschillende expeditie opdrachten. Met elke expeditie opdracht verdient u een stuk van een vlag. Verover zo de hele vlag en zorg dat uw team de vlag als eerste in de top gehesen heeft.

 

Een vlag verdient u uiteraard niet zomaar. Er zullen verschillende vaardigheden aangesproken worden om het einddoel te bereiken. Iedere teamgenoot kan hierbij een inbreng hebben. De kano-opdracht (als het weer het toelaat) vraagt lichamelijke behendigheid van de deelnemers, de cryptische opdracht vraagt geestelijke behendigheid. Een route afleggen met kompas doet een beroep op uw padvinderslogica. Voor de oriëntatie route is een beetje padvinderslogica ook geen overbodige luxe, al helpt gezond verstand natuurlijk ook. Afhankelijk van de groepsgrootte, het weer en andere omstandigheden kunnen de opdrachten aangepast worden, wat u dus precies gaat doen blijft een verrassing. Uiteindelijk draait het allemaal op de vraag, welke teamvlag hangt als eerste in de top?

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 25,-
Prijs kind € 13,50
Groepsgrootte tussen de 20 en 50 Personen
Periode oktober t/m april
Duur 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!
Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.

Vraag een offerte aan!

Expeditie in ’t Duuster