Snel contact? Bel 0598 468 577

Expeditie Robinson School

 

Voor teams die van avontuur houden

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Het Expeditie Robinson School programma is echt een programma voor teams die van avontuur houden. Nadat de teams een vuurproef hebben afgerond kan de Expeditie echt beginnen. Met behulp van een GPS moet binnen een bepaalde tijd een volgende locatie worden bereikt. Hier krijgen de teams te maken met een volgende uitdaging: na het uitvoeren van een waterproef gaat het team bouwen aan een Siamees Canadees om hiermee een stukje van de rivier te kunnen bedwingen. De breinbrekerproef leidt elk team daarna naar de eindproef, een hindernisbaan waarbij teamwork en tijd hand in hand gaan. Elk team strijdt voor de beste teamprestatie, maar aan het eind wordt ook de beste Robinson verkozen.

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 22,50
Prijs kind € 22,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Mevrouw Alberda
Facebook
Bedankt voor een heerlijke middag steppen. Hartelijk ontvangst en goed geregeld met 1,5 meter afstand.
Familie Wagter
Facebook
Erg vriendelijke mensen en een leuke step-kanotocht. Tijdens het steppen ook nog leuke letterboxen met stempels om te zoeken, top! En bij het kanoën onderweg als bonus een leuk vlot om mee te spelen. Wij hebben een heerlijke dag met het gezin gehad.

Vraag een offerte aan!

Expeditie Robinson School