Snel contact? Bel 0598 468 577

Expeditie Robinson Schoolkids XL

 

Steppen, vlotten bouwen én survivallen!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Samen met je klasgenootjes ga je een dag bikkelen bij Breeland! Met zijn allen ga je op de step richting de rivier de Hunze. Na deze steptocht ga je dan in kleine groepjes een Canadees trek-competitie doen. We maken twee kano’s met een touw aan elkaar vast en net als bij touwtrekken proberen jullie het andere team te verslaan. Na dit waterspektakel gaan jullie onder leiding van een instructeur een vlot bouwen. Denken jullie het beste vlot te bouwen? Bewijs het dan maar door een stuk op jullie vlot te varen!

 

Tijdens de pauze komen jullie terug naar Breeland. Dan is het mogelijk om jullie eigen mee gebrachte broodjes op te eten of wij hebben op dat moment patatjes met een snack klaar staan. Als het buikje weer vol, krijgen jullie eerst een vuurproef en stappen jullie daarna met zijn allen in de kano en varen jullie naar een onbekend eiland. Daar start de survivaltocht met spannende wateroversteken en een zoektocht naar verborgen boxen.

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 23,50
Prijs kind € 23,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 3 + 3 uur
Min. leeftijd 8 jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!
Kinderfeestje Expeditie Robinson
E-mail
Job vond het een super feestje.... en de rest ook! Thanx!

Vraag een offerte aan!

Expeditie Robinson Schoolkids XL