Snel contact? Bel 0598 468 577

Expeditie Robinson Schoolkids XL

 

Steppen, vlotten bouwen én survivallen!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Samen met je klasgenootjes ga je een dag bikkelen bij Breeland! Met zijn allen ga je op de step richting de rivier de Hunze. Na deze steptocht ga je dan in kleine groepjes een Canadees trek-competitie doen. We maken twee kano’s met een touw aan elkaar vast en net als bij touwtrekken proberen jullie het andere team te verslaan. Na dit waterspektakel gaan jullie onder leiding van een instructeur een vlot bouwen. Denken jullie het beste vlot te bouwen? Bewijs het dan maar door een stuk op jullie vlot te varen!

 

Tijdens de pauze komen jullie terug naar Breeland. Dan is het mogelijk om jullie eigen mee gebrachte broodjes op te eten of wij hebben op dat moment patatjes met een snack klaar staan. Als het buikje weer vol, krijgen jullie eerst een vuurproef en stappen jullie daarna met zijn allen in de kano en varen jullie naar een onbekend eiland. Daar start de survivaltocht met spannende wateroversteken en een zoektocht naar verborgen boxen.

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 23,50
Prijs kind € 23,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 3 + 3 uur
Min. leeftijd 8 jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Hele fijne en gezellige leefruimte met open haard, handige keuken met snelle vaatwasser, grote gaspitten en snel koffiezetapparaat, vriendelijke beheerders!
Veel slaapkamers en beschutte tuin.
Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!

Vraag een offerte aan!

Expeditie Robinson Schoolkids XL