Snel contact? Bel 0598 468 577

Expeditie Robinson Schoolkids

 

Op avontuur met je klas in Drenthe!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Samen met je klasgenootjes start je de Expeditie Robinson met het maken van vuur tijdens dit schoolreisje in Drenthe! Zodra jullie de sleutel hebben gevonden varen jullie in een kano door het natuurgebied tot jullie niet meer verder kunnen. Hier gaat de survivaltocht verder te voet met spannende wateroversteken en gaan jullie op zoek naar verborgen boxen, ook wel Letterboxen genoemd! Deze letterboxen spoor je op met behulp van een kaart en een cryptische omschrijving van de plek. Verzamelen jullie alle stempels uit de verborgen boxen en worden jullie echte Robinsons?

 

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 12,50
Prijs kind € 12,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 2.5 uur
Min. leeftijd 8 jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!
Familie Paagman
Facebook
Enthousiast ontvangst, gastvrijheid. Prachtig wandelgebied en heerlijk gegeten uit de box!

Vraag een offerte aan!

Expeditie Robinson Schoolkids