Snel contact? Bel 0598 468 577

Expeditie Robinson

 

Uitdagend programma met veel variatie!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Na de vuurproef kan de Expeditie beginnen. Jullie worden met de GPS-proef het veld in gestuurd met een nieuwe opdracht, maar let op! Jullie worden binnen een bepaalde tijd bij de volgende proef verwacht. Hier krijgen de teams de volgende uitdaging. Vervolgens bouwen jullie een Siamees Canadees om daarmee naar de volgende locatie te varen. Een hersenkraker van een proef leidt elk team richting de eindproef. Een hindernisbaan waarbij een beroep gedaan wordt op teamwork, behendigheid en snel handelen. Welk team presteert over alle proeven het best en zet de snelste tijd neer?

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 25,-
Prijs kind € 13,50
Groepsgrootte tussen de 15 en 100 Personen
Periode april t/m oktober
Duur 3.5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Erg lekker weekend gehad in mooie omgeving, heel fijn huis, kindvriendelijk ook, hond welkom, vriendelijke beheerders.
Familie Wagter
Facebook
Erg vriendelijke mensen en een leuke step-kanotocht. Tijdens het steppen ook nog leuke letterboxen met stempels om te zoeken, top! En bij het kanoën onderweg als bonus een leuk vlot om mee te spelen. Wij hebben een heerlijke dag met het gezin gehad.

Vraag een offerte aan!

Expeditie Robinson