Snel contact? Bel 0598 468 577

Expeditie Robinson

 

Uitdagend programma met veel variatie!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Na de vuurproef kan de Expeditie beginnen. Jullie worden met de GPS-proef het veld in gestuurd met een nieuwe opdracht, maar let op! Jullie worden binnen een bepaalde tijd bij de volgende proef verwacht. Hier krijgen de teams de volgende uitdaging. Vervolgens bouwen jullie een Siamees Canadees om daarmee naar de volgende locatie te varen. Een hersenkraker van een proef leidt elk team richting de eindproef. Een hindernisbaan waarbij een beroep gedaan wordt op teamwork, behendigheid en snel handelen. Welk team presteert over alle proeven het best en zet de snelste tijd neer?

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 25,-
Prijs kind € 13,50
Groepsgrootte tussen de 15 en 100 Personen
Periode april t/m oktober
Duur 2.5 - 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!
OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!

Vraag een offerte aan!

Expeditie Robinson