Snel contact? Bel 0598 468 577

Kano Zwerftochten

 

Verken Drenthe vanaf de Hunze!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Alleen, samen met het gezin of met vrienden of familie kanoën in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kano zwerftocht start bij Breeland en smalle slootjes leiden u naar de rivier de Hunze. Sinds jaren kronkelt de Hunze weer door haar oude meanders en zorgt voor een unieke belevenis. U vaart door diverse natuurgebieden met na elke bocht een nieuwe beleving. Ontdek het mooie Drenthe vanaf het water! 

 

Meest gestelde kano vragen

 

Keuze uit kayaks, dubbelkayaks en Canadese kano’s

Voor deze beleving kunt u kiezen uit 1-persoonskayaks, dubbelkayaks of een Canadese kano. Onze instructeurs adviseren u graag en geven vooraf ook een instructie. Op drukke dagen is het wel belangrijk om uw voorkeur voor kayak of kano op te geven.

 

Zwerftocht op de Hunze, vaartijd 2 tot 3 uur.
Smalle slootjes leiden u langs het prachtige natuurgebied ‘De Duunsche Landen’ naar de Hunze. Na een uurtje gepeddeld te hebben komt u in het dorpje Spijkerboor waar u een korte pauze kunt houden bij het dorpscafé ’t Keerpunt. Zelf broodjes en drinken mee? Dan kunt u er ook voor kiezen om nog een klein stukje de meanders in te varen. 

 

Meandertocht Annermoeras, vaartijd 4 tot 6 uur.
Via de Hunze vaart u in noordelijke richting naar Spijkerboor waar voor een korte pauze ’t Keerpunt zit. Mooie bruine kroeg met terras. Direct na Spijkerboor komt u in het prachtige natuurgebied ‘Het Annermoeras’. Hier kunt u heerlijk peddelen door de oude meanders en genieten van de prachtige natuur, de nieuwsgierige koeien, wellicht nog een bever en de verschillende plantensoorten.

 

Meandertocht in de Elzemaat, vaartijd 4 tot 6 uur.
Via de Hunze vaart u in zuidelijke richting naar het natuurgebied ‘De Elzemaat’. Kronkelend door de oude meanders kunt u hier genieten van de prachtige vegetatie en drassige graslanden. Tevens staat er een uitkijktoren in één van de Elzemaat bochten voor prachtige vergezichten. Neemt u dan een lekkere picknickmand mee, onderweg komt u namelijk geen gezellig terras tegen.

 

Het water een keer op een andere manier verkennen? U kunt ook met onze SUP’s de Hunzevallei verkennen. Stand Up Paddling is erg leuk en zeker de moeite waard! Probeer het zelf!

Meer Details

Prijs volwassene € 13,50
Prijs kind € 8,50
Groepsgrootte tussen de 1 en 100 Personen
Periode april t/m oktober
Zwerftocht de Hunze Max. 3 uur
Zwerftocht Annermoeras of Elzemaat 3 tot 6 uur
Prijs Annermoeras of Elzemaat € 18,50
Prijs t/m 7 jaar € 10,50

Vraag een offerte aan!

Kano Zwerftochten