Snel contact? Bel 0598 468 577

Kleintje Holland: ‘Kopspijkers’

 

Knipoog naar het legendarische programma!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Bekend met het spel Spieker Sloan? Dit spelshow programma doet een beroep op uw behendigheid, tactisch inzicht en algemene kennis! In het eerste deel van het programma begint u met het verdienen van punten tijdens een viertal Hollandse spellen.

 

In teamverband voert u verschillende activiteiten uit zoals de onbalans, trekbiljart, hoefijzer gooien en verschillende puzzels. In het tweede gedeelte van dit programma wordt de algemene kennis op de proef gesteld met onze Kopspijkers quiz! Aan het eind heeft uw team een bepaald aantal punten verdiend! Deze punten worden omgezet in ‘slagen’ en deze slagen zijn nodig om de spijkers zo ver mogelijk in een blok te slaan!
 
Het team dat hun spijker het verst in het blok heeft geslagen wint!

 

 

Meer Details

Prijs volwassene € 19,50
Groepsgrootte tussen de 10 en 100 Personen
Periode Hele jaar
Duur 1,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!
Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.

Vraag een offerte aan!

Kleintje Holland: ‘Kopspijkers’