Snel contact? Bel 0598 468 577

Kleintje Survival Kids

 

Bikkelen samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op pad door de mooie Drentse natuur. Tijdens een pittige wandeltocht komen jullie onderweg een aantal wateroversteken tegen. Eerst gaan jullie een touwbrug over, zonder natte voeten te krijgen, en vervolgens stappen jullie in de kano. Daarna gaan jullie met een tonnendans naar de overkant van het water. Breeland komt daarna weer in zicht, maar niet voordat jullie gezamenlijk de Indianenbrug en de slingerpiramide overwinnen.

 

 

 

Wij gaan er van uit dat iedereen kan zwemmen. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van zwemvesten.

 

Begeleiders betalen ook het kindertarief voor het kinderfeestje en gaan samen met de kinderen op pad. Onze instructeurs geven uitleg en zijn op die plekken aanwezig waar nodig i.v.m. materiaal. Paviljoen Breeland heeft kleedkamers en warme douches. Wij adviseren om goede loopschoenen aan te trekken en een handdoek en droge kleding mee te nemen.

 

 

 

Meer Details

Prijs volwassene € 12,50
Prijs kind € 12,50
Groepsgrootte minimaal 8 Personen
Periode april t/m oktober
Duur 2,5 uur
Minimale leeftijd 8 jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Mevrouw Alberda
Facebook
Bedankt voor een heerlijke middag steppen. Hartelijk ontvangst en goed geregeld met 1,5 meter afstand.
Familie Wagter
Facebook
Erg vriendelijke mensen en een leuke step-kanotocht. Tijdens het steppen ook nog leuke letterboxen met stempels om te zoeken, top! En bij het kanoën onderweg als bonus een leuk vlot om mee te spelen. Wij hebben een heerlijke dag met het gezin gehad.

Vraag een offerte aan!

Kleintje Survival Kids