Snel contact? Bel 0598 468 577

Kleintje Survival School

 

Leer je nieuwe klas kennen!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

De activiteit Kleintje Survival daagt scholieren uit om met elkaar samen te werken, elkaar aan te moedigen en grenzen te verleggen. Een hike wordt afgewisseld met vier verschillende en uitdagende wateroversteken. Halverwege is er nog een korte kanotocht op de rivier de Hunze. Door dit actieve programma leren de scholieren elkaar kennen en krijgt u als mentor een goed beeld van het type scholier in uw klas. Het programma leent zich uitstekend om op een ontspannen manier uw nieuwe klas te leren kennen. Samen over een touwbrug of op een vlot en de vraag is natuurlijk, bij wie mag u in de kano? 

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 16,50
Prijs kind € 16,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 2,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!
Kerst-in-the-Box diner editie
E-mail
Een groot compliment voor de kok!!
Ons Vega menu in de kerst box was heerlijk, we hebben gesmuld!
De uitleg om thuis uit te serveren was duidelijk en de nummering ook slim!
Zeker voor herhaling vatbaar, dank!

Vraag een offerte aan!

Kleintje Survival School