Snel contact? Bel 0598 468 577

Kleintje Survival School

 

Leer je nieuwe klas kennen!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

De activiteit Kleintje Survival daagt scholieren uit om met elkaar samen te werken, elkaar aan te moedigen en grenzen te verleggen. Een hike wordt afgewisseld met vier verschillende en uitdagende wateroversteken. Halverwege is er nog een korte kanotocht op de rivier de Hunze. Door dit actieve programma leren de scholieren elkaar kennen en krijgt u als mentor een goed beeld van het type scholier in uw klas. Het programma leent zich uitstekend om op een ontspannen manier uw nieuwe klas te leren kennen. Samen over een touwbrug of op een vlot en de vraag is natuurlijk, bij wie mag u in de kano? 

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 17,50
Prijs kind € 17,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 2,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie van der Duin
Facebook
Vriendelijk en enthousiast! Mooi kano gebied
Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Hele fijne en gezellige leefruimte met open haard, handige keuken met snelle vaatwasser, grote gaspitten en snel koffiezetapparaat, vriendelijke beheerders!
Veel slaapkamers en beschutte tuin.

Vraag een offerte aan!

Kleintje Survival School