Snel contact? Bel 0598 468 577

Kleintje Survival Schoolkids

 

Ga de uitdaging aan met je klas!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Samen met je klasgenootjes bikkelen bij Breeland: Kleintje Survival is een echte uitdaging! Als je op de touwbrug je voeten droog houdt, mag je het in de kano proberen. Om terug te komen bij Breeland, krijg je nog een aantal spannende wateroversteken, zoals het tonnenvlot, de indianenbrug en de slingerpiramide. De vraag is natuurlijk, durven de juffen en meesters ook over de oversteken? 

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 12,50
Prijs kind € 12,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 2,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.
Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!

Vraag een offerte aan!

Kleintje Survival Schoolkids