Snel contact? Bel 0598 468 577

Letterbox Challenge

 

Een competitieve zoektocht

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Letterboxen is een razend populaire activiteit, ideaal voor bijvoorbeeld een teamuitje of familiedag. Het is een spannend (en competitief) spel waarbij het aankomt op tactiek, samenwerken, snelheid van handelen en gezond verstand. De groep wordt verdeeld in verschillende teams van circa 6 personen met één fiets en één step per team. Na de instructie gaat de competitie gelijk beginnen!

 

Een letterbox is een stalen bus die is ingegraven in de natuur. Alleen het bovenste gedeelte is zichtbaar en met een speciale sleutel kan de box geopend worden. In de box vindt u een unieke stempel en met het meegegeven stempelkussen kunt u hiermee stempelen. Na afloop wordt door de medewerkers van Breeland het aantal stempels en de juistheid gecontroleerd. 

 

Het zoeken naar de Letterboxen biedt een leuke natuurbeleving. Naast de Letterbox Challenge biedt Breeland ook:

 

Esdorpenroute : Deze fietsroute van letterbox naar letterbox gaat door een aantal prachtige Drentse esdorpen in het populaire Nationaal Landschap Drentse Aa. U passeert de esdorpen Annen, Anloo, Gasteren, Balloo, Rolde, Anderen en Eext. (Duur 3 uur, korte versie 2 uur. Prijs € 13,00 p.p.);

 

Kano-letterbox combi: Een korte kanotocht met op de terugweg een letterbox speurtocht. Vanaf 6 personen (Duur 1,5-2 uur. Prijs € 13,00 p.p.)

  •  

 

 

Meer Details

Prijs volwassene € 13,50
Prijs kind € 13,50
Groepsgrootte tussen de 6 en 60 Personen
Periode Hele jaar
Duur 1,5 tot 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Wagter
Facebook
Erg vriendelijke mensen en een leuke step-kanotocht. Tijdens het steppen ook nog leuke letterboxen met stempels om te zoeken, top! En bij het kanoën onderweg als bonus een leuk vlot om mee te spelen. Wij hebben een heerlijke dag met het gezin gehad.
Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.

Vraag een offerte aan!

Letterbox Challenge