Snel contact? Bel 0598 468 577

Maak het verschil

 

Doorloop de seizoenen in Annen

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Wat te doen met jouw team in het nieuwe jaar? Het loopt wel, maar het zou wel beter kunnen. Sommige medewerkers werken nog regelmatig thuis, andere medewerkers zijn net nieuw. Hoe zorg je voor een optimale samenwerking dit jaar?

 

Er ligt nog een heel jaar en hoe mooi is het als er direct al vier data in de agenda genoteerd kunnen worden om zo gezamenlijk met het team de vier seizoenen door te lopen? Wij denken hier graag in mee!

 

  • In de lente : een vergaderdag met het team (inclusief lunch). Waar sta je met het team en wat zijn jouw plannen voor de rest van het jaar?
  • In de zomer : een teambuilding activiteit. Waar liggen verbeterpunten en hoe gaat het team vol enthousiasme en energie met elkaar verder?
  • In de herfst : weer een vergaderdag met het team (inclusief lunch). Hoe gaat het tot nu toe?
  • In de winter : afsluiting van het gezamenlijke traject met een gezellige barbecue. Hebben jullie dit jaar het verschil gemaakt?

 

Wat bieden wij?

 • Altijd een eigen plek binnen voor de vergaderingen;
 • De vergaderdagen zijn inclusief gebruik scherm, beamer en flip-over, koffie/thee, Drentse specialiteiten, water en snoepjes en een lunch.
 • De activiteit en ook de barbecue is met de eigen groep. Jullie hebben dan een eigen plek;
 • Kennis, ervaring en flexibiliteit voor een maatwerk programma, bijv. uurtje steppen tijdens de vergaderdag, gebruik klein materiaal. (Meerprijs)

 

Ons “Maak het verschil” arrangement is € 145,00 p.p. en dit is inclusief:

 • Twee vergaderdagen (Lente/ Herfst) inclusief lunch;
 • Teambuilding activiteit (Zomer) met ter afsluiting een consumptie met snack;
 • Barbecue Breevenen inclusief consumpties (Winter) – deze barbecue kan zowel binnen als buiten

 

Tijdens de vergaderdagen en de teambuilding bepaal jij zelf de agenda en de koers. Wij faciliteren hierin, ook al is de teambuilding wel onder begeleiding van onze instructeur. Wil je met het team echt een verdieping lager tijdens de teambuilding, of een coachingstraject voor het gehele jaar? Dan kunnen wij de juiste coaches/ trainers adviseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Onze vergaderzaal is voor een hele dag vergaderen geschikt t/m 35 personen. Bestaat het team uit meer personen? Nog steeds van harte welkom!

Meer Details

Prijs volwassene € 145,-
Groepsgrootte tussen de 10 en 35 Personen
Periode Hele jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

mensen gezellig aan het dansen in paviljoen van Breeland
Feestavond Paviljoen
E-mail
Wij willen u en uw team van harte bedanken voor de voortreffelijke verzorging van onze feestdag.
Het was boven verwachting en iedereen was vol lof over de invulling van de middag en een pluimpje voor de kok het eten was voortreffelijk!
Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!

Vraag een offerte aan!

Maak het verschil