Snel contact? Bel 0598 468 577

Meerdaags Introductiekamp

 

Het introductiekamp in Drenthe!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Breeland Recreatie stelt graag met jullie een introductiekamp op maat samen. Kiest u ervoor om één nacht te blijven of twee? Wilt u voor elk dagdeel een activiteit of vult u ook graag een deel van het programma zelf in? Alles valt te bespreken met ons. Zo is het belangrijk om van tevoren goed te weten wat voor groep studenten wij mogen verwachten. Willen jullie een actief of een recreatief programma? Is het belangrijk dat er gelet wordt op samenwerken of juist op individuele kwaliteiten? 

 

Voorbeeld programma:

  • Op dag 1 kan de groep om 13.00 inchecken in ons Voorhuis of Achterom, afhankelijk van het aantal personen. Beide accommodaties zijn ook mogelijk.
  • In de middag gaat de groep van start met de Outdoor Cooking Challenge School. De groep gaat in subgroepen verschillende outdoor activiteiten doen om uiteindelijk een pan met soep of een salade te maken. Dit is teambuilding van de bovenste plank.
  • In de avond verzorgt Breeland een catering barbecue voor de studenten. Met verschillende soorten vlees (vegetarisch of halal ook mogelijk), verse salades, stokbrood en dikke patatten.
  • Na een overnachting checkt de groep uit en gaat om 10.00 van start met de Breeland Survival. Dit is een pittige hike met verschillende wateroversteken en een kanotocht op de rivier de Hunze.
  • Dit programma leent zich uitstekend om op een ontspannen manier de (mede)studenten te leren kennen.

 

Vervoer:

Voor vervoer kunt u voor een redelijk tarief terecht bij het Nationaal Busmuseum in Hoogezand. Komen de studenten met het openbaar vervoer dan is het mogelijk om een arrangement te maken waarbij de studenten vanaf de bushalte met een step de afstand tot Breeland overbruggen.

Meer Details

Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode Hele jaar
Duur Maatwerk
Tarief per persoon Maatwerk

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Kerst-in-the-Box diner editie
E-mail
Een groot compliment voor de kok!!
Ons Vega menu in de kerst box was heerlijk, we hebben gesmuld!
De uitleg om thuis uit te serveren was duidelijk en de nummering ook slim!
Zeker voor herhaling vatbaar, dank!
Turf, Jenever & Achterdocht
Review via mail
Wij willen jullie nog even bedanken voor de geweldige middag die we bij jullie hebben doorgebracht!
We hebben veel complimenten van de collegae ontvangen, dus helemaal goed.

Vraag een offerte aan!

Meerdaags Introductiekamp