Snel contact? Bel 0598 468 577

Mountainbike

 

Beleef Drenthe op zijn mooist!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Een dagdeel vol uitdaging en avontuur in de Drentse natuur. In samenwerking met MTB verhuur Drenthe bieden wij u de mogelijkheid om op een sportieve en actieve manier Drenthe te ervaren. Als beginner of als ervaren mountainbiker, wij helpen u graag op weg!

 

Wilt u individueel of samen op pad? Dan kunt u rechtstreeks reserveren op de website van MTB verhuur Drenthe, onder het kopje reserveren. U start dan vanaf de locatie in Gasselte. 

 

Samen met een groep(je) starten vanaf Breeland? Geen enkel probleem! Drenthe biedt prachtige fiets mogelijkheden en vanaf Breeland fiets u zo naar verschillende MTB routes. Na ontvangst stapt u op de mountainbike voor een route van 2 tot 2,5 uur door het Hondsrug gebied tussen Gieten en Zuidlaren. De activiteit is inclusief kwalitatief goede MTB/ Helm en bidon. 

 

Reserveer de mountainbikes minimaal 48 uur van te voren! Geef bij de reservering ook de lengte door van deelnemers. Zo kunnen wij de juiste mountainbikes reserveren bij MTB verhuur Drenthe. 

 

MTB verhuur Drenthe is ontstaan uit passie voor het mountainbiken en is onderdeel van Bike Assist. Kijk op hun website voor meer informatie over MTB verhuur Drenthe. Het is ook mogelijk om op pad te gaan met een gids. De gids geeft uitleg over de MTB, hoe te schakelen, remmen, sturen en geeft technische assistentie onderweg. Er zal een inschatting gemaakt worden van het niveau van de groep. Aan de hand van deze inschatting zal er gekozen worden voor een route/ afstand/ tijd. (Gids is € 50 per uur – minimaal 2 uur).

 

 

 

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 24,95
Groepsgrootte tussen de 10 en 50 Personen
Periode Hele jaar
Duur Dagdeel
Kledingadvies Fietskleding met gewoon (sportief) schoeisel
Startlocatie Breeland Recreatie
Borg Er wordt borg gevraagd en legitimatie is verplicht

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Mevrouw Alberda
Facebook
Bedankt voor een heerlijke middag steppen. Hartelijk ontvangst en goed geregeld met 1,5 meter afstand.
Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.

Vraag een offerte aan!

Mountainbike
Play

Mooi Drenthe

Play

Mooi Drenthe