Snel contact? Bel 0598 468 577

Outdoor Cooking Challenge

 

Kook de lekkerste pan soep en win!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Dit razend populaire groepsuitje is ontwikkeld voor bedrijven, families en verenigingen. Tijdens dit spel gaan meerdere teams strijden om de lekkerste pan soep te koken.

 

Elk team verzamelt de ingrediënten door actieve samenwerkingsopdrachten uit te voeren, zoals een Bamboetoren bouwen, GPS-opdracht, teambuildingsopdrachten, letterboxen zoeken in het landschap m.b.v. een step en in een kano speuren naar een plek waar wat te halen valt. Alle teams bereiden hun eigen pan soep op een gezamenlijke plek. Wie wint de Soep Challenge trofee? Na afloop gaat een jury beoordelen welk team de lekkerste soep heeft gemaakt. En natuurlijk kan iedereen na afloop elkaars soep proeven.

 

Outdoor Cooking kan het hele jaar door

 

Outdoor Cooking is geschikt voor iedereen en kan ook met slecht weer en zelfs in de winter! Met verschillende binnen-opdrachten en actieve spelen en quizzen kunt u de ingrediënten verdienen voor het maken van de lekkerste soep. Daarnaast is het ook mogelijk om in plaats van soep heerlijke salades te maken. U kunt de activiteit dan combineren met een aansluitende barbecue en de salades hierbij nuttigen.

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 23,50
Prijs kind € 13,50
Groepsgrootte tussen de 10 en 100 Personen
Periode Hele jaar
Duur 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.
Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!

Vraag een offerte aan!

Outdoor Cooking Challenge