Snel contact? Bel 0598 468 577

Outdoor Cooking Plus

 

Goed voor de onderlinge samenwerking

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Delegeren, aansturen, timemanagement en teamwork zijn de sleutelwoorden bij dit populaire teambuilding programma van Breeland Recreatie. Dit uitdagende programma is ontwikkeld voor teams die willen werken aan de onderlinge samenwerking. Een aantal van de outdoor activiteiten wordt beloond met ingrediënten voor het maken van een pan soep.

 

Hoe worden de taken onderling verdeeld? En hoe wordt de strategie bepaald om binnen de tijd een goede prestatie neer te zetten? Men gaat actief samenwerken tijdens het bouwen van een bamboetoren, bij de GPS-opdracht, wandelende A, Palenkring, letterboxen en tijdens de kano opdracht.

 

Na afloop gaat een jury beoordelen welk team de lekkerste soep heeft gemaakt, maar de grootste winnaar is hopelijk uw team met nieuwe inzichten en mogelijkheden voor morgen.

 

Outdoor Cooking is een laagdrempelig programma geschikt voor alle leeftijden. Niet iedereen hoeft bij dit programma aan alle activiteiten mee te doen. 

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 25,-
Groepsgrootte tussen de 10 en 100 Personen
Periode Hele jaar
Duur 3 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Paagman
Facebook
Enthousiast ontvangst, gastvrijheid. Prachtig wandelgebied en heerlijk gegeten uit de box!
Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!

Vraag een offerte aan!

Outdoor Cooking Plus