Snel contact? Bel 0598 468 577

Outdoor vergaderen

 

want buiten ontstaan de beste ideeën!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Wel vergaderen, maar liever niet binnen? Wij bieden volop mogelijkheden om buiten uw vergadering of teamoverleg te houden. Hierbij is het wel belangrijk om de nette schoenen en hakken thuis te laten en naar het weer te kleden. Hoe fijn is het om met elkaar in de frisse buitenlucht of in een zonnetje te vergaderen?

 

De dag (ochtend of middag) gaat van start met een kopje koffie of thee en daarna nemen jullie plaats op het veld achter bij onze Kapschuur. Hier zijn stoelen neergezet en kan eventueel ook een scherm met beamer geplaatst worden. Dit achterveld is dan jullie vergaderzaal. Het is mogelijk om de vergadering te combineren met een aantal teambuildings activiteiten zodat men ook fysiek in beweging blijft. 

 

De lunch, bestaande uit huisgemaakte soep, luxe belegde broodjes, lunchdrankjes en fruit, kan ook geserveerd worden op het Achterveld. Na een korte wandeling of steptochtje kan de vergadering vervolgd worden of gaan jullie van start met de teambuilding activiteit. Eventueel sluiten jullie de (mid)dag af met een hapje en een drankje op ons terras bij het Paviljoen of zorgen wij dat de barbecue voor jullie klaar staat. Zomer of winter, alles is mogelijk! Wij denken graag mee aan een originele en creatieve invulling van de dag.

 

Wilt u de vergadering combineren met een teambuilding activiteit of met een overnachting? Ook hier denken wij graag in mee. Breeland heeft veel ervaring met teambuilding programma’s en heeft twee groepsaccommodaties. Geen enkel team en geen enkele vergadering is hetzelfde, dat merken wij ook. Vraag gerust naar onze mogelijkheden, dan bieden wij u een programma op maat! 

Meer Details

Prijs volwassene € 32,50
Groepsgrootte tussen de 6 en 100 Personen
Periode Hele jaar
Prijs vanaf 20 pers. € 26,50

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!
Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Een fijn verblijf voor groot en klein.
Zeer gastvrije en behulpzame eigenaren die om hun gasten geven.
Het huis was zeer netjes en over het algemeen schoon.
De tip die we gaven werd beloond met een bedankje.
De catering was geweldig!
In huis gebracht en heerlijk voor een mooie prijs.
Wij zijn zeer tevreden, een aanrader!

Vraag een offerte aan!

Outdoor vergaderen