Snel contact? Bel 0598 468 577

Breeland School Survival

 

Een pittige hike met wateroversteken!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

De Breeland Survival is een uitstekende activiteit om op een ontspannen manier uw nieuwe klas te leren kennen. Een stevige wandeling met onderweg vijf wateroversteken én een kanotocht op de rivier de Hunze. Ga samen over een touwbrug of op een vlot. En wie stapt bij wie in de kano om zo het volgende punt te bereiken? Er is onderweg genoeg tijd om nieuwe contacten te leggen, dus voor een mentor een goede reden om deze Survival eens te proberen.

 

Kledingadvies

Wij adviseren voor sommige activiteiten stevige schoenen en kleding wat tegen een stootje kan. In principe hoeft niemand nat te worden tijdens de activiteiten, maar de praktijk leert (en ook enthousiasme) dat eventuele droge kleding geen overbodige luxe is. Er zijn bij Breeland kleedkamers met douches aanwezig. 

Meer Details

Prijs volwassene € 20,50
Prijs kind € 20,50
Groepsgrootte minimaal 15 Personen
Periode maart t/m oktober
Duur 3-3,5 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

mensen gezellig aan het dansen in paviljoen van Breeland
Feestavond Paviljoen
E-mail
Wij willen u en uw team van harte bedanken voor de voortreffelijke verzorging van onze feestdag.
Het was boven verwachting en iedereen was vol lof over de invulling van de middag en een pluimpje voor de kok het eten was voortreffelijk!
Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Hele fijne en gezellige leefruimte met open haard, handige keuken met snelle vaatwasser, grote gaspitten en snel koffiezetapparaat, vriendelijke beheerders!
Veel slaapkamers en beschutte tuin.

Vraag een offerte aan!

Breeland School Survival