Snel contact? Bel 0598 468 577

Spelcombi

 

Gezelligheid en plezier gegarandeerd!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Deze spelcombi is een combinatie van diverse outdoor spelen, onder begeleiding van een instructeur. De groep wordt verdeeld in verschillende teams. 

De verschillende spelen zijn:

  • Kubbs;
  • Frisbeeputten;
  • Reuze mikado;
  • Reuze Jenga;
  • en tot slot de Outdoor Midget!

 

Tijdens kubbs gooien twee teams in een klein speelveld met een werpstok elkaars houten blokken om. Om te winnen moet daarna de koning nog omver.

Met frisbeeputten proberen de deelnemers in drie rondes zoveel mogelijk raak te gooien voor hun ploeg en voor zichzelf.

Reuze Mikado, de reuzenversie van het bekende behendigheidsspel Mikado. De speelstaven zijn gemaakt van hoogwaardig hout.

Reuze Jenga, Een XL-uitgave met een toren die kan groeien tot meer dan 1,50 meter! Probeer de toren zo hoog mogelijk op te bouwen, zonder dat hij omvalt. Neem een bouwblok uit de toren en plaats dit blok weer boven op de toren. Liggen de stenen los en staat de toren te schudden? Maak dan dat je wegkomt!

 

Na deze spelen gaat u nog Outdoor midget spelen. Dit parcours is uitgezet op een prachtig natuurterrein naast Breeland. Het gevarieerde parcours met natuurlijke en kunstmatige hindernissen zorgt voor de nodige uitdaging en hilarische momenten.

 

Na afloop kunt u uiteraard nog even gezellig nagenieten op ons terras met uitzicht over de Hunzevallei of bij kouder weer in ons Paviljoen Breeland bij een gezellig haardvuur.

Meer Details

Prijs volwassene € 15,-
Prijs kind € 13,50
Groepsgrootte tussen de 10 en 50 Personen
Periode Hele jaar
Duur 2 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Paagman
Facebook
Enthousiast ontvangst, gastvrijheid. Prachtig wandelgebied en heerlijk gegeten uit de box!
Accommodatie 't Voorhuis
Review Natuurhuisje
Prettige plek, vriendelijke gastheer en gastvrouw, servicegericht en zeer goed en overvloedig ontbijt, aangepast aan onze wensen.

Vraag een offerte aan!

Spelcombi