Snel contact? Bel 0598 468 577

Vergaderen met lunch

 

en een korte wandeling in de natuur!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Begin de vergaderdag op tijd in ons Paviljoen met een kopje koffie of thee. Deze serveren wij of beneden in ons Paviljoen of alvast boven in de vergaderzaal. Tijdens de vergadering staat er verse koffie/ thee en ook kannen water voor jullie klaar. Ook serveren wij Drentse specialiteiten/ koek/ cake tijdens de pauzes. De tijden hiervan zijn altijd in gezamenlijk overleg.

 

Combineren jullie de vergadering met een lekkere lunch, dan staat deze tussen de middag voor jullie klaar. Deze bestaat uit een kopje huisgemaakte soep, luxe belegde broodjes, lunchdrankjes en vers fruit. Na de lunch staat de vergaderzaal weer tot uw beschikking. Wij raden u aan om voordat u weer gaat vergaderen even buiten te genieten van de mooie natuur rondom Breeland, zodat iedereen fris aan het middagprogramma kan beginnen.

 

 

Al onze vergaderarrangementen zijn inclusief zaalhuur, gebruik van beamer, scherm, flipover, papier en toolkit. Wij bespreken graag vooraf de vergaderopstelling zodat de zaal klaar staat naar wens. De verschillende opstellingen zijn terug te vinden in onze brochure Breeland vergaderen

 

 

Wilt u de vergadering combineren met een teambuilding activiteit of met een overnachting? Ook hier denken wij graag in mee. Breeland heeft veel ervaring met teambuilding programma’s en heeft twee groepsaccommodaties. Geen enkel team en geen enkele vergadering is hetzelfde, dat merken wij ook. Vraag gerust naar onze mogelijkheden, dan bieden wij u een programma op maat! 

Meer Details

Prijs volwassene € 32,50
Groepsgrootte tussen de 6 en 60 Personen
Periode Hele jaar
Prijs vanaf 20 pers. € 26,50 p.p.
Vergaderdag 6-20 pers. € 38,50 p.p.
Vergaderdag vanaf 20 pers. € 32,50 p.p.

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Slooff
E-mail
Wij willen nog even mailen dat we een heerlijke “ Love in the Box “ gehad hebben met Valentijnsdag . Een duidelijke beschrijving erbij over hoe je het thuis nog even moest warm maken . Wij hebben een hele gezellige avond gehad , zeker ook omdat er meerdere gangen waren , zodat we lekker lang aan tafel zaten!
Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.

Vraag een offerte aan!

Vergaderen met lunch