Snel contact? Bel 0598 468 577

Vergaderen met lunch

 

en een korte wandeling in de natuur!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Begin de vergaderdag op tijd in ons Paviljoen met een kopje koffie of thee. Deze serveren wij of beneden in ons Paviljoen of alvast boven in de vergaderzaal. Tijdens de vergadering staat er verse koffie/ thee en ook kannen water voor jullie klaar. Ook serveren wij Drentse specialiteiten/ koek/ cake tijdens de pauzes. De tijden hiervan zijn altijd in gezamenlijk overleg.

 

Combineren jullie de vergadering met een lekkere lunch, dan staat deze tussen de middag voor jullie klaar. Deze bestaat uit een kopje huisgemaakte soep, luxe belegde broodjes, lunchdrankjes en vers fruit. Na de lunch staat de vergaderzaal weer tot uw beschikking. Wij raden u aan om voordat u weer gaat vergaderen even buiten te genieten van de mooie natuur rondom Breeland, zodat iedereen fris aan het middagprogramma kan beginnen.

 

 

Al onze vergaderarrangementen zijn inclusief zaalhuur, gebruik van beamer, scherm, flipover, papier en toolkit. Wij bespreken graag vooraf de vergaderopstelling zodat de zaal klaar staat naar wens. De verschillende opstellingen zijn terug te vinden in onze brochure Breeland vergaderen

 

 

Wilt u de vergadering combineren met een teambuilding activiteit of met een overnachting? Ook hier denken wij graag in mee. Breeland heeft veel ervaring met teambuilding programma’s en heeft twee groepsaccommodaties. Geen enkel team en geen enkele vergadering is hetzelfde, dat merken wij ook. Vraag gerust naar onze mogelijkheden, dan bieden wij u een programma op maat! 

Meer Details

Prijs volwassene € 29,50
Groepsgrootte tussen de 6 en 60 Personen
Periode Hele jaar
Prijs vanaf 20 pers. € 29,50 p.p.
Vergaderdag 6-20 pers. € 43,50 p.p.
Vergaderdag vanaf 20 pers. € 36,50 p.p.

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Accommodatie 't Voorhuis
Review Natuurhuisje
Prettige plek, vriendelijke gastheer en gastvrouw, servicegericht en zeer goed en overvloedig ontbijt, aangepast aan onze wensen.
Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Een fijn verblijf voor groot en klein.
Zeer gastvrije en behulpzame eigenaren die om hun gasten geven.
Het huis was zeer netjes en over het algemeen schoon.
De tip die we gaven werd beloond met een bedankje.
De catering was geweldig!
In huis gebracht en heerlijk voor een mooie prijs.
Wij zijn zeer tevreden, een aanrader!

Vraag een offerte aan!

Vergaderen met lunch