Snel contact? Bel 0598 468 577

Actieve Dag

 

Echt even actief bezig in Drenthe!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
  • Twee koppen koffie/thee met Drentse specialiteiten
  • Stepp’n Stones route
  • Basis lunch
  • Kleintje Survival
  • Burgers en saté barbecue

 

Voordat van start gegaan wordt met het actieve deel, eerst even een kopje koffie of thee met een Drentse specialiteit voor de volwassenen en voor de kinderen een glaasje ranja of fris met iets lekkers. 

 

Na de koffie stapt u op de step voor een leuke, sportieve Drentse workout, onze Stepp’n Stones route. Deze puzzelronde op de step brengt u langs hunebedden en grafheuvels in Geopark de Hondsrug. Steppen, genieten en af en toe stilstaan om 18 cryptische vragen op te lossen zodat ook de hersens nog een beetje actief blijven.

 

Na het steppen staat er een welverdiende lunch klaar, een buffet met belegde bolletjes en krentenbollen, soep, lunchdrankjes en vers fruit. Nieuwe brandstof voor het vervolg van de Actieve Dag!

 

Na de lunch worden namelijk de Survival vaardigheden getest. U legt deels lopend en deels per kano een uitdagend parcours af door de prachtige natuur. Onderweg zult u enkele keren het water over moeten steken, middels een touwbrug, een vlot, een indianenbrug en de slingerpiramide.

 

Niet helemaal droog gebleven onderweg? Geen probleem! Breeland beschikt over kleedkamers met warme douches zodat u zich bij terugkomst kunt omkleden. 

 

De actieve dag wordt afgesloten met een heerlijke burgers en saté barbecue.

 

Wilt u dit arrangement inclusief consumpties? Dat kan, voor all-inclusive rekenen wij een meerprijs van € 17,00 per volwassene en € 11,00 per kind t/m 12 jaar.

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 73,50
Prijs kind € 51,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode april t/m oktober
Duur Dag
All-in prijs volwassenen € 90,50
All-in prijs kinderen 8 t/m 12 jaar € 62,50

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Kinderfeestje Expeditie Robinson
E-mail
Job vond het een super feestje.... en de rest ook! Thanx!
Mevrouw Alberda
Facebook
Bedankt voor een heerlijke middag steppen. Hartelijk ontvangst en goed geregeld met 1,5 meter afstand.

Vraag een offerte aan!

Actieve Dag