Snel contact? Bel 0598 468 577

Actieve Dag

 

Echt even actief bezig in Drenthe!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
  • Twee koppen koffie/thee met Drentse specialiteiten
  • Stepp’n Stones route
  • Basis lunch
  • Kleintje Survival
  • Burgers en saté barbecue

 

Voordat van start gegaan wordt met het actieve deel, eerst even een kopje koffie of thee met een Drentse specialiteit voor de volwassenen en voor de kinderen een glaasje ranja of fris met iets lekkers. 

 

Na de koffie stapt u op de step voor een leuke, sportieve Drentse workout, onze Stepp’n Stones route. Deze puzzelronde op de step brengt u langs hunebedden en grafheuvels in Geopark de Hondsrug. Steppen, genieten en af en toe stilstaan om 18 cryptische vragen op te lossen zodat ook de hersens nog een beetje actief blijven.

 

Na het steppen staat er een welverdiende lunch klaar, een buffet met belegde bolletjes en krentenbollen, soep, lunchdrankjes en vers fruit. Nieuwe brandstof voor het vervolg van de Actieve Dag!

 

Na de lunch worden namelijk de Survival vaardigheden getest. U legt deels lopend en deels per kano een uitdagend parcours af door de prachtige natuur. Onderweg zult u enkele keren het water over moeten steken, middels een touwbrug, een vlot, een indianenbrug en de slingerpiramide.

 

Niet helemaal droog gebleven onderweg? Geen probleem! Breeland beschikt over kleedkamers met warme douches zodat u zich bij terugkomst kunt omkleden. 

 

De actieve dag wordt afgesloten met een heerlijke burgers en saté barbecue.

 

Wilt u dit arrangement inclusief consumpties? Dat kan, voor all-inclusive rekenen wij een meerprijs van € 17,00 per volwassene en € 11,00 per kind t/m 12 jaar.

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 73,50
Prijs kind € 51,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode april t/m oktober
Duur Dag
All-in prijs volwassenen € 90,50
All-in prijs kinderen 8 t/m 12 jaar € 62,50

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Wagter
Facebook
Erg vriendelijke mensen en een leuke step-kanotocht. Tijdens het steppen ook nog leuke letterboxen met stempels om te zoeken, top! En bij het kanoën onderweg als bonus een leuk vlot om mee te spelen. Wij hebben een heerlijke dag met het gezin gehad.
OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!

Vraag een offerte aan!

Actieve Dag