Snel contact? Bel 0598 468 577

Arrangement in ’t Duuster

 

Uitdagend programma inclusief barbecue

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
  • Burgers en saté grill
  • Expeditie in ’t Duuster
  • Warm bittergarnituur
  • inclusief 3 consumpties p.p.

 

Voordat van start gegaan wordt met de Expeditie, genieten jullie eerst van onze heerlijke Burgers en saté grill.  Stokbrood met kruidenboter, diverse salades en sauzen, dikke patatten, runderburgers en kippendijensaté (nog wel even zelf grillen) is een goede basis voor de rest van de avond! Na het eten, als iedereen de warme kleding (en warme schoenen) aan heeft kan er gestart worden met de Expeditie.

 

De Expeditie in ’t Duuster vindt, zoals de naam al doet vermoeden, plaats in ’t Duuster (het donker). Na zonsondergang kan gestart worden. De Expeditie start vlakbij Breeland met een vuurproef. Bij de vuurproef kan de echte vuurstoker zijn kwaliteiten tonen, waarbij medewerking van de teamgenoten om het vuurtje brandend te houden uiteraard niet mag ontbreken. Een brandend vuurtje is hét startsein voor vertrek naar het basiskamp. Dit basiskamp is vervolgens het begin en eindpunt van verschillende expeditieopdrachten. Met elke expeditieopdracht verdient men een stuk van een vlag, verover zo de hele vlag en zorg dat uw team de vlag als eerste in de top gehesen heeft.

 

Een vlag verdient u uiteraard niet zomaar. Er zullen verschillende vaardigheden aangesproken worden om het einddoel te bereiken. Iedere teamgenoot kan hierbij een inbreng hebben. De kano-opdracht (als het weer het toelaat) vraagt lichamelijke behendigheid van de deelnemers, de cryptische opdracht vraagt geestelijke behendigheid. Een route afleggen met kompas doet een beroep op uw padvinderslogica. Voor de oriëntatie route is een beetje padvinderslogica ook geen overbodige luxe, al helpt gezond verstand natuurlijk ook. Afhankelijk van de groepsgrootte, het weer en andere omstandigheden kunnen de opdrachten aangepast worden, wat u dus precies gaat doen blijft een verrassing. Wat we nog wel verklappen is de puzzelopdracht. De vlag die de top moet bereiken is in stukken geknipt. Voordat de vlag gehesen kan worden zullen dus de juiste stukken op de juiste plek geplaatst moeten worden.

Welk team hijst als eerst de teamvlag in de top?

 

Na afloop serveren wij tijdens de borrel een warm bittergarnituur. Dit arrangement is inclusief 3 consumpties p.p.

Meer Details

Prijs volwassene € 55,-
Groepsgrootte tussen de 20 en 50 Personen
Periode oktober t/m april
Duur 4 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Paagman
Facebook
Enthousiast ontvangst, gastvrijheid. Prachtig wandelgebied en heerlijk gegeten uit de box!
Turf, Jenever & Achterdocht
Review via mail
Wij willen jullie nog even bedanken voor de geweldige middag die we bij jullie hebben doorgebracht!
We hebben veel complimenten van de collegae ontvangen, dus helemaal goed.

Vraag een offerte aan!

Arrangement in ’t Duuster