Snel contact? Bel 0598 468 577

Outdoor Cooking Familiedag

 

met de Outdoor Cooking Challenge!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
  • Twee koppen koffie/ thee met Drentse specialiteiten
  • Outdoor Midget
  • Handige lunch
  • Outdoor Cooking Challenge
  • Burgers en saté barbecue 

 

Voor onderstaand programma hoeft u alleen maar uw eigen gezelligheid mee te nemen en te genieten. De rest dat regelen wij! 

 

Wij ontvangen jullie met twee koppen koffie of thee met daarbij heerlijke Drentse specialiteiten. Voor de kinderen hebben we een glaasje ranja met wat lekkers. Na even bijpraten en rustig de koffie opdrinken gaan jullie bekijken welk familielid het meest behendig is en de hindernissen van ons Outdoor midget parcours in zo min mogelijk slagen kan nemen. Wellicht bevindt er zich in uw familie wel een ware boerengolf-kampioen.

 

Na een uurtje buitenlucht is het tijd voor de lunch. U kunt kiezen uit verschillende luxe, goed belegde broodjes met daarbij een huisgemaakte soep, verschillende lunchdrankjes en vers fruit. 

 

Na de lunch wordt de familiedag vervolgd met de Outdoor Cooking Challenge waarbij teams tegen elkaar strijden om de lekkerste salade te bereiden. Elke groep gaat eerst ingrediënten verdienen met afwisselende en actieve groepsopdrachten, zoals een Bamboetoren bouwen, een GPS-opdracht per step en tijdens een kano-opdracht. De volgorde is daarbij niet geheel onbelangrijk. Wie verzamelt de meeste ingrediënten, maakt de lekkerste salade en wint hierdoor de Outdoor Cooking Challenge trofee? De Breeland jury gaat beoordelen welk team de lekkerste salade heeft gemaakt!

 

Van de zelf gemaakte salades kunnen jullie vervolgens genieten bij de afsluitende barbecue. Onze Burgers en saté barbecue  bestaat naast jullie eigen salades uit: 2 soorten runderburgers, kippendijensaté, verse salades, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, dikke patatten en diverse sauzen. Een goed verzorgde afsluiting van hopelijk een hele gezellige familiedag.

 

Wilt u dit arrangement inclusief consumpties? Dat kan, inclusief consumpties rekenen wij een meerprijs van €17,00 per volwassenen en €11,00 per kind t/m 12 jaar.

 

 

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 72,50
Prijs kind € 42,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode april t/m oktober
Duur Dagprogramma
Prijs volwassenen incl. consumpties € 89,50
Prijs kinderen tot 12 jaar incl. consumpties € 53,50

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Kinderfeestje Expeditie Robinson
E-mail
Job vond het een super feestje.... en de rest ook! Thanx!
Mevrouw Alberda
Facebook
Bedankt voor een heerlijke middag steppen. Hartelijk ontvangst en goed geregeld met 1,5 meter afstand.

Vraag een offerte aan!

Outdoor Cooking Familiedag