Snel contact? Bel 0598 468 577

Outdoor Cooking Middag

 

Outdoor Cooking met afsluitende barbecue

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
  • Twee koppen koffie/ thee met Drentse specialiteiten
  • Outdoor Cooking Challenge
  • Burgers en saté barbecue

 

Dit populaire groepsuitje is ontwikkeld voor families, bedrijven en verenigingen. Tijdens deze activiteit gaan meerdere teams met elkaar de strijd aan om de lekkerste pan met soep te koken. Niemand hoeft zich te vervelen want het is geschikt voor iedereen!

 

Wij ontvangen de groep met twee koppen koffie of thee met heerlijke Drentse specialiteiten. Daarna wordt de groep opgesplitst (of jullie delen zelf groepen in) en gaan jullie vanaf het basiskamp van start met de challenge.

 

Elke groep gaat ingrediënten verdienen met afwisselende en actieve groepsopdrachten zoals bijvoorbeeld een Bamboetoren bouwen, een GPS-opdracht per step of in een kano naar een plek varen op zoek naar een ingrediënt. De volgorde is daarbij niet geheel onbelangrijk. Wie verzamelt alle ingrediënten, maakt hierdoor de lekkerste soep en wint de Outdoor Cooking Challenge trofee? Een heuse Breeland jury gaat beoordelen welk team de lekkerste soep heeft gemaakt! Het is ook mogelijk om in plaats van soep diverse salades te maken. 

 

Outdoor Cooking kan ook met minder goed weer en zelfs in de winter! Dan passen wij de opdrachten gewoon aan.

 

Ter afsluiting van de challenge gaan jullie uiteraard eerst de eigen gemaakte soep (of salade) eten waarna onze heerlijke Burgers en saté barbecue klaar staat. Deze barbecue bestaat uit twee soorten burgers, kippendijensaté, salades, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, dikke patatten en sausjes. 

 

 

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 47,50
Prijs kind € 30,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode Hele jaar
Duur 4 uur
Kledingadvies Sportieve kleding en wandelschoenen
Locatie Hunzevallei
Prijs volwassene inclusief consumpties € 64,50
Prijs kind 8 t/m 12 jaar inclusief consumpties € 41,50

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie Paagman
Facebook
Enthousiast ontvangst, gastvrijheid. Prachtig wandelgebied en heerlijk gegeten uit de box!
Familie Brouwer
Facebook
Wij hebben een leuk avontuur op de Hunze gehad in twee hele mooie dubbele kano's. De tocht was duidelijk te volgen en de aanlegplaatsen erg handig.

Vraag een offerte aan!

Outdoor Cooking Middag