Snel contact? Bel 0598 468 577

Spelcombi Arrangement

 

Voor een leuke middag met elkaar

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
  • Twee koppen koffie/ thee met Drentse specialiteiten
  • Spelcombi activiteit
  • Buffet de Hunze

 

Een middag vol met spelplezier begint bij Breeland met 2 koppen koffie of thee met Drentse specialiteit en tijd om even bij te kletsen.

 

Hierna gaan jullie van start met verschillende outdoorspelen onder begeleiding van een instructeur. Deze spellen zijn geschikt voor jong en oud. 

 

  • Tijdens kubbs gooien twee teams in een klein speelveld met een werpstok elkaars houten blokken om. Om te winnen moet daarna de koning nog omver.
  • Met frisbeeputten proberen de deelnemers in drie rondes zoveel mogelijk raak te gooien, u scoort niet alleen punten voor uw team, maar ook voor uzelf!
  • Reuze Mikado, de reuzenversie van het bekende behendigheidsspel. Probeer de stokken uit de stapel te krijgen zonder de rest te laten bewegen. Vaste hand en stalen zenuwen komen hier goed van pas.
  • Reuze Jenga, deze XL- toren kan bij tactisch spel uitgroeien tot meer dan 1,50 meter! Probeer de toren zo hoog mogelijk op te bouwen, zonder dat hij omvalt. Liggen de stenen los, begint de toren de schudden? Maak dan dat je wegkomt!
  • Outdoormidget (met uitleg, maar zonder instructeur). Dit parcours is uitgezet op een natuurterrein vlakbij Breeland. Het gevarieerde parcours met natuurlijke en kunstmatige hindernissen zorgt voor de nodige uitdaging en hilarische momenten.

 

De middag wordt afgesloten met het Buffet de Hunze. Dit buffet bestaat uit o.a. stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, verschillende salades, dikke patatten, 3 soorten vlees en diverse sauzen.

 

Tijdens deze gezellige dag mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. U kunt daarom kiezen voor een all-in arrangement. Voor volwassenen is het all-in arrangement € 55,50 per persoon en voor kinderen t/m 12 jaar € 36,00. Kinderen < 8 jaar betalen alleen voor eten & drinken.

Meer Details

Prijs volwassene € 40,50
Prijs kind € 26,-
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode Hele jaar
Duur 4 uur

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Erg lekker weekend gehad in mooie omgeving, heel fijn huis, kindvriendelijk ook, hond welkom, vriendelijke beheerders.
Turf, Jenever & Achterdocht
Review via mail
Wij willen jullie nog even bedanken voor de geweldige middag die we bij jullie hebben doorgebracht!
We hebben veel complimenten van de collegae ontvangen, dus helemaal goed.

Vraag een offerte aan!

Spelcombi Arrangement