Snel contact? Bel 0598 468 577

Australische barbecue lunch

 

Even grillen en dan zelf je sandwich maken!

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

In vele parken in Australië staan vaste barbecues en deze worden zowel bij het avondeten als bij de lunch gebruikt. Ook bij Breeland zetten wij graag voor de lunch de barbecue klaar. Deze Australische barbecue lunch is van alle ingrediënten voorzien. Het enige wat u zelf nog moet doen is het vlees roosteren en een heerlijke sandwich maken.

 

Wat er op het buffet staat:

  • Diverse broodsoorten;
  • 3 soorten vlees;
  • kaas;
  • diverse rauwkostsoorten;
  • diverse sauzen;
  • fruit;
  • en melk en vruchtensap.

 

Liever een lunch zonder barbecue? Kies dan voor onze Breeland Broodtafel, met een kop soep en een broodje kroket.

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 22,50
Prijs kind € 13,50
Groepsgrootte tussen de 10 en 100 Personen
Periode Hele jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!
Familie Wagter
Facebook
Erg vriendelijke mensen en een leuke step-kanotocht. Tijdens het steppen ook nog leuke letterboxen met stempels om te zoeken, top! En bij het kanoën onderweg als bonus een leuk vlot om mee te spelen. Wij hebben een heerlijke dag met het gezin gehad.

Vraag een offerte aan!

Australische barbecue lunch