Snel contact? Bel 0598 468 577

Feestavond

 

Weet u nog? Dat feestje bij Breeland?

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

In ons Paviljoen Breeland is het vieren van een verjaardag of jubileum of het houden van een dansfeest geen enkel probleem! Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en uw wensen kunnen zowel de beneden- als bovenzaal hier voor ingezet worden. Er zijn veel mogelijkheden en wij gaan ook graag het gesprek aan om de verschillende wensen te bespreken.

 

Wij presenteren alvast een mogelijke invulling van de avond!

 

  • Ontvangst met 2 koppen koffie of thee met daarbij geserveerd Drentse specialiteiten;
  • Onbeperkt consumpties gedurende de avond (4 uur), excl. buitenlands gedistilleerd;
  • luxe warm/ koud bittergarnituur.

 

De ontvangst met koffie kan uiteraard vervangen worden door een glas Cava of een heerlijke cocktail en de hapjes ook door een uitgebreid warm-koud buffet of Fingerfood buffet, maar dan gaan wij weer richting maatwerk. Ook hebben wij nog leuke suggesties voor een band of DJ.

 

Ook voor de kinderen is er ruimte. Viert u het feest beneden dan kunnen de kinderen samen op de bovenverdieping spelen, maar het mooiste is natuurlijk bij mooi weer buiten te voetballen of spelen op de speeltoestellen. Binnen is er speelgoed en op verzoek zijn er ook kleurplaten aanwezig. Ook bij het eten kan onze Chef-kok rekening houden met lekkere gerechtjes voor de kids!

 

Arrangement

Graag stellen wij samen met u een arrangement samen, want iedereen viert zijn of haar feestje graag op zijn/haar eigen manier! Er zijn genoeg standaard mogelijkheden, zoals deze feestavond, maar maatwerk kan altijd. Met al uw wensen kunnen wij rekening houden. Graag laten wij onze locatie zien onder het genot van een kopje koffie. Bel ons gerust voor een afspraak op 0598-468577.

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 39,50
Groepsgrootte tussen de 20 en 120 Personen
Periode Hele jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

mensen gezellig aan het dansen in paviljoen van Breeland
Feestavond Paviljoen
E-mail
Wij willen u en uw team van harte bedanken voor de voortreffelijke verzorging van onze feestdag.
Het was boven verwachting en iedereen was vol lof over de invulling van de middag en een pluimpje voor de kok het eten was voortreffelijk!
Familie Wagter
Facebook
Erg vriendelijke mensen en een leuke step-kanotocht. Tijdens het steppen ook nog leuke letterboxen met stempels om te zoeken, top! En bij het kanoën onderweg als bonus een leuk vlot om mee te spelen. Wij hebben een heerlijke dag met het gezin gehad.

Vraag een offerte aan!

Feestavond