Snel contact? Bel 0598 468 577

Groepsaccommodatie ’t Achterom

 

Genoeg ruimte voor iedereen

 

Check beschikbaarheid

Groepsaccommodatie ’t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie met veel privacy voor groepen tot 50 personen. Een ideale locatie voor een vrienden- , of familieweekend, een schoolkamp, studiedagen of een trainingsweekend.  Is uw groep groter dan 50 personen? Dan is het mogelijk om beide groepsaccommodaties te huren tot 75 personen.

 

 

 

Faciliteiten groepsaccommodatie ’t Achterom

 

Groepsverblijf ’t Achterom heeft een omsloten terras met een gezellige overdekte grillplaats met barbecue en tuinhaard, een zandbak, speeltoestellen, tafeltennis en een basketbalpleintje. Er is een eigen sportveld met volleybalnet en doelen. Naast de groepsaccommodatie is een grote parkeerplaats.
De grote recreatieruimte met een gezellige bar, aparte zithoeken en stamtafel biedt alle ruimte voor een geslaagd verblijf.

 

Groepsaccommodatie ’t Achterom heeft een professioneel ingerichte keuken voor zelfverzorging. Wilt u liever niet zelf koken? Naast de deur heeft u de mogelijkheid om te dineren in Paviljoen Breeland (graag vooraf reserveren) of u laat catering verzorgen en bezorgen. In de brochure Catering Groepsaccommodatie kunt u de verschillende buffetten en barbecues vinden die bezorgd kunnen worden in de accommodatie.

 

Groepsactiviteiten in Drenthe

 

Breeland Recreatie heeft een breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor groepsactiviteiten geschikt voor jong en oud, zoals survivals, letterboxen, veengolf, kanoën, suppen en steptochten. Zie hiervoor onze Activiteiten pagina. 

 

In Annen (Drenthe) zijn diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een openlucht zwembad. In Zuidlaren vindt u een overdekt subtropisch zwembad. Natuurgebieden met bos en heide zijn vlakbij met unieke wandel- en fietsroutes langs hunebedden en karakteristieke dorpjes in Drenthe. Meer informatie kunt u vinden op onze Omgeving pagina.

 

Een plattegrond van de accommodatie kunt u vinden tussen de verschillende foto’s. U bent ook welkom om op afspraak de locatie te komen bekijken. Meer informatie over ’t Achterom en de tarieven staan in Informatie en tarieven ’t Achterom

 

Tarieven 2025

Meer Details

Groepsgrootte maximaal 50 Personen
Periode Hele jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Familie van der Duin
Facebook
Vriendelijk en enthousiast! Mooi kano gebied
Accommodatie 't Voorhuis
Review Natuurhuisje
Prettige plek, vriendelijke gastheer en gastvrouw, servicegericht en zeer goed en overvloedig ontbijt, aangepast aan onze wensen.

Check beschikbaarheid