Snel contact? Bel 0598 468 577

Groepsaccommodatie ’t Voorhuis

 

Wat een fijne plek!

 

Check beschikbaarheid

Deze sfeervolle groepsaccommodatie biedt groepen tot maximaal 25 personen een gezellig verblijf met veel comfort, ruimte en privacy. Dankzij de authentieke boerderijsfeer zult u zich snel thuis voelen en vanuit de woonkamer met open haard en aangebouwde serre heeft u een prachtig uitzicht over de Hunzevallei.

 

De rookvrije groepsaccommodatie is een ideale locatie voor een familie- en/ of vriendenweekend. Een eigen omsloten terras met klim- en speeltoestellen en een eigen sportveld bieden u en uw kinderen volop de ruimte. Het vakantiehuis heeft een aangepaste toilet- en doucheruimte voor mensen die slecht ter been zijn. Direct naast de accommodatie heeft u een eigen parkeerterrein.

 

        

 

De moderne keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging, maar soms is het ook heerlijk om catering te bestellen of een hapje te eten in ons groepsrestaurant. Voor dit laatste moet u wel vooraf reserveren, ’t Paviljoen is namelijk niet alle dagen geopend. In de brochure Catering groepsaccommodatie kunt u de verschillende barbecues en buffetten vinden die bezorgd kunnen worden in de accommodatie.

 

Breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor activiteiten

 

Wilt u tijdens uw verblijf met z’n allen een leuke activiteit gaan doen? Breeland Recreatie heeft een breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor activiteiten geschikt voor jong en oud, zoals een survival, letterboxen, boerengolf, kanoën, suppen of steptochten. Zie hiervoor onze Activiteiten pagina.

 

In Annen zijn diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een openlucht zwembad. Meer informatie kunt u vinden op onze Omgeving pagina. Mist u nog bepaalde informatie of heeft u vragen over een verblijf bel of mail ons dan gerust.

 

Een plattegrond van de groepsaccommodatie ’t Voorhuis kunt u vinden tussen de verschillende foto’s en meer informatie over de accommodatie en de verschillende tarieven kunt u vinden in Informatie en tarieven ’t Voorhuis

 

 

Meer Details

Groepsgrootte maximaal 25 Personen
Periode Hele jaar

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Hele fijne en gezellige leefruimte met open haard, handige keuken met snelle vaatwasser, grote gaspitten en snel koffiezetapparaat, vriendelijke beheerders!
Veel slaapkamers en beschutte tuin.
Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Erg lekker weekend gehad in mooie omgeving, heel fijn huis, kindvriendelijk ook, hond welkom, vriendelijke beheerders.

Check beschikbaarheid