Snel contact? Bel 0598 468 577

 

 

 

Het verhaal achter…

 

het 10-jarige jubileum van Popkoor Nice d’Anloose!

 

Popkoor Nice d’Anloose is een enthousiast popkoor en bestaat uit meer dan 40 leden. Het grootste deel is vrouw, maar er zingen ook enthousiaste heren mee en de leden zijn van alle leeftijden. Het repertoire bestaat uit diverse popliedjes waaronder ook een aantal Nederlandstalige liedjes. 

 

Op een zaterdagmiddag in maart kwamen vier gezellige dames van de feestcommissie al op tijd naar ons Paviljoen bij Breeland, want de zaal moest natuurlijk wel versierd worden. Het was tenslotte feest! Popkoor Nice d’Anloose bestaat dit jaar namelijk 10 jaar! 

 

De organisatie heeft zelf een fantastisch programma bedacht. Na ontvangst met koffie/ thee en heerlijke Drentse specialiteiten van Bakkerij Pots werd er een kennismakingsbingo gedaan. Er waren namelijk ook een aantal nieuwe leden en dit was een goede start om elkaar beter te leren kennen.  Daarna was er in onze bovenzaal een workshop over koorzang en ritme.

 

Na het genieten van ons Buffet de Hunze was het tijd voor een muzikale bingo/ pubquiz en de avond werd afgesloten met een heel gezellig karaoke zangfeest! Team Breeland werd nog getrakteerd op een fantastisch optreden met het liedje Don’t stop me now van Queen! 

 

                                              

 

Het Popkoor had gekozen voor Breeland omdat de locatie bekend is bij veel leden en een locatie met veel mogelijkheden. Diverse ruimtes, lekker eten, een drankje, alles op één locatie. Tijdens de middag en avond werd dan ook optimaal gebruik gemaakt van ons Paviljoen!

 

“Iedereen vond het een fantastisch feest! Alle onderdelen werden als zeer leuk en positief ervaren!”

 

Rapportcijfer: 
“Wij kunnen niks anders bedenken dan een 10. De hele middag en avond was alleen maar gezellig en leuk!
Iedereen deed enthousiast mee met alles en het plezier wat men had was duidelijk te horen aan de opmerkingen, zangkunsten, het eten, de hapjes en borrels……!”

 

Ook wij, team Breeland, hebben genoten van deze avond en stonden te dansen achter de bar en hebben heerlijk mee gezongen. Ook voor ons een avond en een groep om niet snel te vergeten!

 

Ontstaan van het Popkoor

In 2014 is er een start gemaakt met het Popkoor met 46 leden. Dit na een oproep in de regionale krant de Schakel en door rondbrengen van flyers. Het initiatief lag bij twee heren Meyer en Roossien en de eerste dirigent was Sofie Bosscher Kuipers. De vrouw van tandarts Venema heeft de naam van het Popkoor bedacht.