Snel contact? Bel 0598 468 577

Letterbox Familiedag

 

Voor de competitieve families

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
 • Twee koppen koffie/ thee met Drentse specialiteiten
 • Letterbox Challenge
 • Basis lunch
 • Family Fun
 • Burgers & saté grill

 

Bent u dit jaar aan de beurt om de familiedag te organiseren? Wij nemen u graag deze zorg uit handen met onze Letterbox Familiedag. Op de dag zelf hoeft u dan alleen nog maar te genieten (en een beetje actief te doen). Wij regelen de rest!

 

Tussen 10.00 en 11:00 uur wordt er begonnen met een kopje koffie of thee met een Drentse specialiteit voor de volwassenen en voor de kinderen een glaasje ranja met iets lekkers. Genoeg tijd om even bij te praten met de familie. Na de koffie krijgt u van ons de speluitleg over de Letterbox Challenge.

 

De Letterbox Challenge is een ware competitie, waarbij het aankomt op overleg, samenwerken en snelheid van handelen. Iedere groep krijgt twee vervoersmiddelen (een step en een fiets) en de opdracht om binnen een afgesproken tijd zoveel mogelijk letterboxen te vinden. Een letterbox is een ingegraven stalen bus met een unieke stempel. De lettterboxen worden gezocht met behulp van een kaart en een cryptische omschrijving van de plek. De winnaar hoeft niet de groep te zijn die de meeste letterboxen heeft gevonden. Niet elke stempel is even veel punten waard, dus de slimste combinatie van aantal boxen en hoeveelheid punten bepaald de winnaar.

 

Als alle groepen weer terug zijn en de winnaar bekend is serveren wij een lunch met een heerlijke vers gemaakte soep, belegde bolletjes en krentenbollen, lunchdrankjes en vers fruit.

 

In de middag staat er een keuze programma gepland genaamd Family Fun. Iedereen heeft hierbij drie uur de tijd om die activiteit te doen die hij of zij leuk vindt. Dit kan zijn, kanoën, suppen, steppen, vlotbouwen of outdoor midget. Niet iedereen hoeft hetzelfde te kiezen en er mogen binnen die drie uur meerdere activiteiten gekozen worden. Voor ieder iets leuks. Kies en geniet ter plekke!

 

De familiedag is uiteraard niet compleet zonder afsluitende maaltijd. Ter afsluiting staat de barbecue voor u klaar, met heerlijke burgers & saté. Het buffet bestaat uit twee soorten runderburgers, kippendijensaté, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, diverse salades, dikke frieten en verschillende sauzen.

 

Wilt u zich niet druk maken om de consumpties? Voor €12,00 per volwassene en €10,00 per kind tot 12 jaar extra heeft u een all inclusive arrangement. 

 

 

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 53,50
Prijs kind € 35,-
Groepsgrootte minimaal 8 Personen
Periode april t/m oktober
Duur Dag

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Accommodatie 't Voorhuis
Review ontvangen via boekingssite
Een fijn verblijf voor groot en klein.
Zeer gastvrije en behulpzame eigenaren die om hun gasten geven.
Het huis was zeer netjes en over het algemeen schoon.
De tip die we gaven werd beloond met een bedankje.
De catering was geweldig!
In huis gebracht en heerlijk voor een mooie prijs.
Wij zijn zeer tevreden, een aanrader!
OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!

Vraag een offerte aan!

Letterbox Familiedag

Informatieaanvraag

 • Wil je meer informatie of heb je vragen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

   

  Door jou gekozen: Letterbox Familiedag

 • Door te versturen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.