Snel contact? Bel 0598 468 577

Letterbox Familiedag

 

Voor de competitieve families

 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen
  • Twee koppen koffie/ thee met Drentse specialiteiten
  • Letterbox Challenge
  • Basis lunch
  • Spelcombi
  • Burgers & saté grill

 

Bent u dit jaar aan de beurt om de familiedag te organiseren? Wij nemen u graag deze zorg uit handen met onze Letterbox Familiedag. Op de dag zelf hoeft u dan alleen nog maar te genieten (en een beetje actief te doen). Wij regelen de rest!

 

Tussen 10.00 en 11:00 uur wordt er begonnen met een kopje koffie of thee met een Drentse specialiteit voor de volwassenen en voor de kinderen een glaasje ranja met iets lekkers. Genoeg tijd om even bij te praten met de familie. Na de koffie krijgt u van ons de speluitleg over de Letterbox Challenge.

 

De Letterbox Challenge is een ware competitie, waarbij het aankomt op overleg, samenwerken en snelheid van handelen. Iedere groep krijgt twee vervoersmiddelen (een step en een fiets) en de opdracht om binnen een afgesproken tijd zoveel mogelijk letterboxen te vinden. Een letterbox is een ingegraven stalen bus met een unieke stempel. De lettterboxen worden gezocht met behulp van een kaart en een cryptische omschrijving van de plek. De winnaar hoeft niet de groep te zijn die de meeste letterboxen heeft gevonden. Niet elke stempel is even veel punten waard, dus de slimste combinatie van aantal boxen en hoeveelheid punten bepaald de winnaar.

 

Als alle groepen weer terug zijn en de winnaar bekend is serveren wij een lunch met een heerlijke vers gemaakte soep, belegde bolletjes en krentenbollen, lunchdrankjes en vers fruit.

 

In de middag staat onze spelcombi gepland. Een combinatie van outdoor spellen en de outdoor midget. 

 

De familiedag is uiteraard niet compleet zonder afsluitende maaltijd. Ter afsluiting staat de barbecue voor u klaar, met heerlijke burgers & saté. Het buffet bestaat uit twee soorten runderburgers, kippendijensaté, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, diverse salades, dikke frieten en verschillende sauzen.

 

Wilt u zich niet druk maken om de consumpties? Voor €15,00 per volwassene en €10,00 per kind tot 12 jaar extra heeft u een all inclusive arrangement. 

 

 

 

Diëten en allergieën

Wij houden rekening met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

 

Meer Details

Prijs volwassene € 64,50
Prijs kind € 49,50
Groepsgrootte minimaal 10 Personen
Periode april t/m oktober
Duur Dag

Wat andere mensen zeggen over hun ervaring bij Breeland

Mevrouw Alberda
Facebook
Bedankt voor een heerlijke middag steppen. Hartelijk ontvangst en goed geregeld met 1,5 meter afstand.
OBS de Trede
Via e-mail
Dit jaar verbleven wij drie dagen met de kinderen uit groep 7 en 8 in ’t Voorhuis, een prachtige en schone accommodatie. Het geeft je echt “een huiskamer” gevoel. De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor je extra tijd overhoudt om leuke activiteiten te doen. Zo hebben wij voor het Drenthe arrangement gekozen. Dit arrangement biedt genoeg keuze mogelijkheden passend bij de groep. En… mocht het allemaal net even anders lopen, dan denken Dries en Marieke graag met je mee!
Wij kijken terug op een prachtig schoolreisje!

Vraag een offerte aan!

Letterbox Familiedag