Snel contact? Bel 0598 468 577

Het verhaal achter…

 

een zaterdagmiddag “Kleintje Holland Kopspijkers”:

 

Op deze zaterdagmiddag was het koud en er lag zelfs een beetje sneeuw, maar de dames en heren kwamen sportief op de fiets. Een deel van de groep logeerde in de Herberg De Eexter Os in Eext en waren blij dat ’t Paviljoen lekker warm was. De groep, tien personen in totaal, bestond uit vijf heren en vijf dames. De vijf mannen kennen elkaar uit de studententijd (volleybal). De dames kwamen er in de loop der jaren bij. Inmiddels woont de groep verspreid door het land, maar zien zij elkaar nog regelmatig. Jaarlijks spreken zij met de hele groep af voor een uitgebreid diner en dit jaar werd het georganiseerd in Annen met een thuiskok, De Gangmaker in dit geval. 

 

Voordat de groep ging genieten van de kookkunsten van de chef wilden zij graag nog een leuke activiteit met elkaar doen en in verband met het voorspelde weer graag binnen. Eén van de stellen woont dicht bij Breeland en kent onze fijne binnenruimte, dus de keuze voor ons was gelukkig snel gemaakt. De binnenactiviteit en onze locatie moesten de gelegenheid geven om elkaar weer te zien en bijkletsen, maar niet alleen maar aan tafel. Er moest interactie plaatsvinden en er moest plezier zijn, vooral veel plezier!

 

Onze suggestie voor deze zaterdagmiddag?

Ontvangst in ‘t Paviljoen met een drankje en lekkere warme bladerdeeghapjes. Uiteraard werd hierbij rekening gehouden met een vegetarische wens. Daarna ging de groep van start met ons Kleintje Holland Kopspijkers programma. De groep werd ingedeeld in twee groepen, de mannen tegen de vrouwen. Ietwat voorspelbaar misschien, maar daardoor misschien wel strijdlustiger. Het programma duurde niet heel lang, van 16.00 tot ongeveer 18.00, want de kok stond natuurlijk thuis te wachten.

 

Plezier werd er gemaakt die middag! De groep vond het leuk om de verschillende spellen te spelen en af te sluiten met een quiz en het  “Spieker sloan!” Uiteraard wonnen, geheel terecht, de heren (aldus Mark). Iedereen was fanatiek, maar er werd vooral veel gekletst en gelachen. Een mooie start van een geslaagde avond.

 

“Bedankt voor de organisatie en complimenten aan de spelleidster!”

 

 

 

Rapportcijfer :  Een 8,5!